El PP demana a l'equip de govern que impedeixi la concentració antimonàrquica


  • Comparteix:

El PP reclama a l'alcalde i al responsable de Seguretat Ciutadana que no permetin la concentració antimonàrquica convocada per l'esquerra independentista aquest dissabte a la Plaça del Rei. Els populars consideren que aquesta manifestació és un 'acte il·lícit' que cal aturar.

La secció local del Partit Popular vol impedir la concentració convocada per alguns col·lectius de l'esquerra independentista de Sant Cugat per mostrar el seu rebuig a la monarquia i en solidaritat amb els encausats per la crema de fotografies del rei. La manifestació està prevista per aquest dissabte a les 8 del vespre a la Plaça del Rei.

El regidor popular Fernando Vázquez-Dodero explica la demanda que han traslladat a l'alcalde.

Fernando Vázquez-Dodero

Creiem que la concentració convocada per dissabte és un acte il·lícit. Demanem a l'alcalde que apliqui les mesures necessàries per evitar-lo.


Segons Vázquez-Dodero, aquesta convocatòria és un acte 'il·lícit'.

Fernando Vázquez Dodero

Una injúria contra qualsevol persona és il·lícita i més si recau sobre el principal representant d'Espanya. Creiem que no s'ha d'atentar contra la seva imatge.


Des de l'equip de govern asseguren, però, que l'autoritat per autoritzar o no aquest tipus de convocatòries correspon al departament d'Interior de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.