Distanciament a l'EMD de Valldoreix per les modificacions de pressupostos


  • Comparteix:

La no-aprovació d'una modificació del pressupost prorrogat de l'EMD ha provocat una topada entre l'equip de govern i l'oposició a Valldoreix. La presidenta Montserrat Turu acusa CiU d'aturar projectes urgents per al territori, mentre que els nacionalistes asseguren que el govern no ha volgut consensuar aquests punts. Segons les dues parts, aquest episodi dificulta un possible pacte de govern.

Segons Turu, en dues reunions dels vocals de l'EMD de Valldoreix, es va acordar la modificació dels pressupostos per tirar endavant diversos projectes. Tot i això, segons la versió de l'equip de govern, dos dies abans del ple, CiU es va desentendre d'aquest acord.

La presidenta remarca que molts projectes queden pendents per culpa de l'oposició. Entre aquests punts, hi destaquen la urbanització de carrers, un estudi sobre el Vial d'Enllaç i la pròrroga de diversos tècnics relacionats amb el soterrament de les línies d'alta tensió.

Montserrat Turu

Valldoreix no es mereix aquestes respostes.


CiU assegura que l'equip de govern es va negar a votar per separat diverses partides incloses en aquesta modificació del pressupost prorrogat per no arribar a un acord.

Els nacionalistes ha denunciat que Turu ha ofert versions dels fets que no corresponen a la realitat.

La junta de veïns també ha viscut moments de tensió. Escoltem el portaveu de CiU, Marc Monells, i Montserrat Turu.

Marc Monells

Podem comprovar com el nou tarannà de l'equip de govern ha durat un ple.


En l'actualitat, l'equip de govern està minoria, ja que CiU té mes representants a l'EMD que la Candidatura de Progrés i Catalanista.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.