Lluís Recoder és proclamat oficialment candidat de CIU a Sant Cugat


  • Comparteix:

Artur Mas ha presentat els alcaldables de CiU

Artur Mas ha presentat els alcaldables de CiU

Lluís Recoder tornarà a encapçalar les llistes de Convergència i Unió a les properes eleccions municipals. La federació ha presentat oficialment tots els seus candidats a les alcaldies del Vallès en un acte que han seguit un miler de simpatitzants.

La presentació dels alcaldables de CiU als ajuntaments de la comarca la va fer el candidat de la federació a la presidència de la Generalitat. L'actual conseller en Cap ha remarcat la importància de la política local, assegurant que Catalunya es construeix des dels ajuntaments:

Artur Mas

Catalunya es fa també des del nivell local. Recordeu el lema de CiU que deia que Catalunya comença en el teu ajuntament.


Lluís Recoder, com a alcaldable per Sant Cugat, ha explicat que la creació de la federació reforça tots dos partit. Recoder ha avançat que l'eix de la seva campanya se centrarà en la continuïtat de la política que s'ha dut a terme en els últims anys i en explicar quin és el projecte de futur per la ciutat:

Llluís Recoder

Els mesos que queden fins a les pròximes eleccions seran de continuïtat, d'explicar als ciutadans quin és el nostre projecte de futur.


Durant aquest mateix acte, es va fer un homenatge a Joan Aymerich i a 8 ex alcaldes més de la formació al Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.