Mas recorre a Recoder per dissenyar la refundació del catalanisme

Política

Publicat el 10/oct/07 per Nacho Vazquez

El projecte de refundació del catalanisme promogut pel secretari general de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Artur Mas, comptarà amb la participació de l'alcalde i membre del partit, Lluís Recoder. Recoder formarà part de la comissió que desenvoluparà el projecte de casa comuna del catalanisme.

La comissió, formada per quinze dirigents convergents, es va donar a conèixer durant el consell nacional de CDC celebrat aquest dissabte. El projecte estarà encapçalat pel secretari executiu dels convergents, Francesc Homs, i Recoder serà un dels vuit responsables territorials.

Segons Recoder, cal que CDC redefineixi el seu projecte polític per adaptar-lo a la societat catalana del segle XXI.

Lluís Recoder

Tenim l'obligació i la necessitat de repensar el projecte polític per adaptar-lo a la societat catalana del segle XXI.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'alcalde també ha apuntat quines seran les idees que aportarà a la comissió i que considera que són els pilars del projecte de refundació del catalanisme.

Lluís Recoder

Cal definir com es gestiona l'administració pública i les polítiques mediambientals han d'ocupar un lloc destacat a la proposta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El projecte tindrà la seva primera posada en escena el 20 de novembre quan se celebrarà un acte al Palau de Congressos de Catalunya on Artur Mas presentarà la seva proposta.