El PSC insta l'equip de govern a retornar les contribucions especials de Mira-sol sud i Valldoreix

Política

Publicat el 9/oct/07 per Miquel Herrada

El PSC reclama a l'equip de govern que retorni les contribucions especials que van pagar els veďns d'alguns sectors de Mira-sol sud i Valldoreix per les obres d'urbanització dels seus carrers. Els socialistes consideren que l'executiu de Lluís Recoder ha 'maltractat' els afectats i exigeixen que es compleixin les sentčncies que obliguen l'Ajuntament a restituir les quantitats abonades.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va confirmar la nul·litat, per defectes de forma, de les contribucions especials imposades als veďns per la urbanització dels sectors 14-18 de Mira-sol sud i Valldoreix. Les quantitats abonades sumen dos milions d'euros, més els interessos.

El portaveu municipal del PSC, Salvador Gausa, reclama ara a l'equip de govern que compleixi la sentčncia i retorni els diners 'indegudament cobrats'.

Salvador Gausa

Els veďns han guanyat sentčncies al TSJC i no reben un tracte de diŕleg per part de l'equip de govern. S'han de retornar els diners indegudament cobrats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Gausa denuncia el 'maltracte' de l'equip de govern als afectats i ho fa extensiu als veďns dels sectors 2-5 de la Floresta, a la zona del Pont del Diari.