El ple donarà a conèixer avui quins regidors presidiran els consells de districte


  • Comparteix:

El ple municipal donarà a conèixer aquest dilluns quins regidors presidiran els tres consells de districte de la ciutat. A diferència del darrer mandat en què hi havia un president per als tres consells, l'equip de govern aposta per un responsable diferent a cada òrgan per millorar la seva eficàcia.

L'ordre del dia també inclou diverses mocions de grups municipals. El PSC i ICV-EUiA en presentaran una per replantejar el projecte de la futura sala de concerts.

Per la seva banda, CiU i ERC portaran al ple una moció a favor d'un model de gestió aeroportuària que garanteixi la competitivitat de Catalunya.

El PSC, ICV-EUiA i ERC també reclamaran l'adhesió de l'Ajuntament a 'Minuts menuts', un programa de la Generalitat de servei de guarda fora de l'horari escolar per a infants de fins a tres anys.

En àmbit de recursos humans, es portarà al ple la ratificació del conveni laboral de l'Organisme Autònom Municipal del Centre Cultural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.