David Gutiérrez assumeix un càrrec comarcal dins la Joventut Socialista


  • Comparteix:

David Gutiérrez

David Gutiérrez

El santcugatenc David Gutiérrez serà el nou secretari de política municipal de la Federació Vallès Oest de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC). Després d'abandonar el càrrec de primer secretari local, Gutiérrez reforça el seu perfil supramunicipal i s'incorpora també al Consell de Federació del PSC a la comarca.

El Consell de Federació de la JSC celebrat a principis d'octubre a Cerdanyola va nomenar i ratificar David Gutiérrez en els seus nous càrrecs. Així, Gutiérrez abandona la primera secretaria de la JSC de la nostra ciutat després de gairebé quatre anys al capdavant.

Gutiérrez explica els reptes que plantegen els nous càrrecs.

David Gutiérrez

Intentar que qualsevol càrrec de les JSC que estigui a les administracions públiques compti amb el suport de l'organització política al 100%.


Elena Vila ha substituït David Gutiérrez al capdavant de la JSC de Sant Cugat. La nova executiva es planteja l'objectiu d'apropar-se més als joves de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.