L'equip de govern aprova la darrera modificació pressupostària del present exercici


  • Comparteix:

L'equip de govern ha aprovat, amb els vots contraris de l'oposició, una nova modificació de pressupostos. Els grups de l'oposició han coincidit que CiU i PP no han destinat el superàvit de l'any passat per fer més inversions.

L'últim retoc del capítol de pressupostos ha afectat els comptes municipals, el Patronat Municipal d'Educació i el Centre Cultural. El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Martí García, ha especificat que la modificació del pressupost es divideix en tres parts iguals, destinades a serveis al ciutadà, mobilitat i altres àmbits.

Els grups de l'oposició s'han atrinxerat contra la modificació. Per exemple, IC-V ha explicat que de 5 milions d'euros només s'han utilitzat 400 mil euros en inversions per la ciutat. El PSC comparteix aquesta crítica, tal i com diu el regidor Pau Casalmiglia:

Pau Calsamiglia

La política de contenció de la despessa de l'equip de govern ha estat un fracàs perquè no s'ha produït el superàvit que es diu que hi hagut


El portaveu ecosocialista, Francesc Godàs, també ha denunciat que l'Ajuntament hagi retallat en 100.000 euros la gestió de residus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.