El ple acorda fer habitatge públic, aparcaments i equipaments al sector de l'Anònima


  • Comparteix:

El pla especial d'urbanització del Sector de l'Anònima s'ha aprovat provisionalment amb la incorporació de les al·legacions presentades. Segons l'equip de govern, el pla ha millorat molt, mentre l'oposició assegura que s'està perdent l'última oportunitat de dotar aquest barri amb nous serveis.

El document, aprovat amb els vots de CiU i PP, preveu la construcció d'habitatges públics, una dotació addicional d'aparcaments i l'augment d'equipaments en aquesta zona. Segons el tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Jan Carbó el text aprovat ha millorat notablement, després del període d'al·legacions.

Els partits de l'oposició consideren que el barri s'ha vist molt perjudicat històricament per la manca d'equipaments, i creuen que la previsió de l'equip de govern en aparcaments i altres serveis es quedarà curta. Escoltem el regidor d'Iniciativa, Joan Balada:

Joan Balada

No es contemplen les necessitats reals que actualment té el barri


Tant ERC com PSC han coincidit que, en cap moment, la memòria del document menciona la voluntat de construir habitatge públic al sector de l'Anònima. Esquerra ha dit que la previsió inicial de destinar un 10% dels terrenys a habitatge social és del tot insuficient. Per contra, Jan Carbó ha afirmat que transformar sòl industrial en residencial i de serveis és el millor futur per l'Anònima.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.