ICV-EA demana accelerar el debat sobre la mobilitat a la ciutat


  • Comparteix:

ICV-EA reclama a l'equip de govern que obri un debat ciutadà sobre la mobilitat futura de Sant Cugat. Els ecosocialistes creuen que s'ha d'establir ja un calendari públic de treball sobre aquesta qüestió sense esperar als resultats del Pla de Mobilitat que està elaborant la Diputació de Barcelona.

Iniciativa proposa iniciar un procés participatiu, amb el Consell de Mobilitat com a motor, per avançar-se als problemes de mobilitat que comportarà l'arribada de residents a Vulpalleres i Can Mates. La formació també considera prioritari preveure accions al polígon de Can Sant Joan, que està incorporant noves empreses i acollirà en el futur el centre Ikea i l'hospital de referència, en aquest cas en terrenys de Rubí.

Xavier Boix és el portaveu municipal d'ICV-EA.

Xavier Boix

No hem d'esperar a què la Diputació ens lliuri el pla d'aquí un any sinó que s'ha d'obrir ja un debat ciutadà sobre els problemes de mobilitat.


ICV-EA també està preocupada per la contaminació atmosfèrica que genera el trànsit rodat. En aquest sentit, la formació demana que l'Ajuntament emprengui accions per frenar la pol·lució ambiental, tal com preveu el pla de la Generalitat per millorar la qualitat de l'aire. Xavier Boix.

Xavier Boix

Sant Cugat està dins les 40 ciutats metropolitanes amb més contaminació atmosfèrica i l'Ajuntament ha de fer un pla de millora.


Boix ha defensat la iniciativa de la Generalitat, que ha qualificat de 'valenta', i ha carregat contra la campanya mediàtica del RACC que critica la reducció de la velocitat a 80 quilòmetres per hora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.