Gabriel Elorriaga apadrina la creació de la delegació local del Fòrum Liberal de Catalunya


  • Comparteix:

El secretari de comunicació del Partit Popular estatal, Gabriel Elorriaga, considera que Catalunya és un element essencial per determinar el futur polític de l'estat espanyol. Així ho ha expressat durant la creació de la delegació local del Fòrum Liberal de Catalunya aquest divendres en un sopar al Sant Cugat Hotel & Restaurant on hi ha assistit una cinquantena de persones.

La delegació del Fòrum Liberal de Catalunya a Sant Cugat es reunirà cada dos o tres mesos en dinars o sopars apadrinats per ponents que proposaran temes de debat als assistents. Els ponents però, no tenen perquè esser afins al Partit Popular, simplement han de ser persones que 'defensen una ideologia basada en la llibertat'.

El secretari de comunicació del Partit Popular estatal, Gabriel Elorriaga, ha fet un anàlisi exhaustiu de la situació política estatal i ha intercanviat impressions amb els assistents. Elorriaga ha destacat sobretot el paper de Catalunya en el futur d'Espanya.

Gabriel Elorriaga

A ningú se li escapa que Catalunya és un element essencial per determinar el futur polític d'Espanya. Estem visquent un moment d'activitat política molt intensa.


Elorriaga no s'ha volgut pronunciar sobre Montserrat Nebrera com a possible candidata del PP a Barcelona a les eleccions generals. El secretari de comunicacó del Partit Popular considera que és una decisió de la delegació de Catalunya i que és 'molt d'hora' i el procés encara no s'ha iniciat.

El president de la direcció del Fòrum Liberal de Catalunya, Albert Fernández, també ha assistit a l'acte i ha explicat perquè van començar aquesta iniciativa a Catalunya.

Albert Fernández

Enteníem que a Catalunya no existia un lloc a Catalunya per debatre sobre política que no fos d'esquerres o nacionalista.


El Fòrum Liberal de Catalunya va néixer fa dos anys a Barcelona quan un grup de joves professionals amb inquietuds polítiques van decidir crear trobades de debat amb personalitats polítiques de tot l'Estat espanyol per debatre el dia a dia de la política.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.