La CUP diu que Can Monmany no tindrà habitatge públic per interessos dels rics


  • Comparteix:

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) denuncia que no es construirà habitatge públic a Can Monmany per interessos de les classes altes valldoreixenques. El portaveu, Guim Pros, reivindica que Valldoreix ha de comptar amb habitatge protegit per equiparar-se a la resta de Sant Cugat.

L'EMD i l'Ajuntament van acordar no construir l'habitatge públic a Can Monmany perquè 'generaria un impacte negatiu als altres edificis' i és una zona allunyada de l'estació i sense serveis. Segons la CUP, les classes altes de la zona de Can Monmany no volen relacionar-se amb gent de nivell econòmic inferior. Guim Pros és el portaveu de la CUP.

Guim Pros

El canvi d'ubicació sorgeix de la voluntat d'una classe social determinada de no voler-se relacionar amb una gent que no consideren de la seva classe social.


La requalificació de nou hectàrees de terrenys d'equipaments a Can Monmany i el desenvolupament urbanístic d'una part d'aquest sector de Valldoreix van generar una porció de sòl on construir habitatge públic.

Tot i això, l'EMD i l'Ajuntament van decidir traslladar aquesta porció a la zona de l'estació de Valldoreix en comptes de construir a Can Monmany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.