La 27a pedalada del PSC fa un recorregut pels nous barris de la ciutat


  • Comparteix:

Per 27è any consecutiu, el Partit Socialista ha organitzat aquest diumenge una pedalada popular coincidint amb la Festa de Tardor. La iniciativa ha comptat amb la participació de prop d'un centenar de persones, que han pogut fer un recorregut pels nous barris de la ciutat.

La plaça d'Octavià ha estat el punt de sortida de la 27a pedalada popular organitzada pel PSC. El recorregut de l'edició d'enguany ha passat pels nous barris per tal de descobrir els nous indrets de la ciutat.

La intenció del PSC és fer patent que Sant Cugat és una ciutat on es pot fer bicicleta i fomentar la participació dels ciutadans per tal de descobrir una nova forma de fer ciutat.

Així ho explica el portaveu municipal del PSC, Salvador Gausa.

Salvador Gausa

Fa 27 anys que el PSC organitza aquesta pedalada popular amb motiu de la Festa de la Tardor. La nostra intenció és fer patent que la nostra és una ciutat on es pot pedalar i donar una conèixer una altra forma de fer ciutat


La iniciativa ha comptat en aquesta 27a edició amb una participació de prop d'un centenar de persones i amb diversos membres de la formació local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.