Joan Ridao valora positivament la feina de la secció local d'ERC


  • Comparteix:

El portaveu d'ERC al Parlament, Joan Ridao, considera complicada la situació del partit a Sant Cugat, tot i que reivindica la feina feta a l'anterior mandat. Segons Ridao, que aquest diumenge ha assistit a la Festa de Tardor, la nova etapa oberta després de les últimes eleccions municipals s'ha d'encarar amb decisió i responsabilitat.

Joan Ridao ha visitat aquest diumenge la Festa de Tardor per tal d'acostar-se, ha dit, a les entitats santcugatenques i conèixer les seves reinvindicacions. Ridao ha aprofitat la invitació de la secció local per oferir signatures del seu últim llibre, titulat 'Curs de dret públic', que parla sobre el nou Estatut d'Autonomia.

Ridao ha parlat de la situació d'ERC a Sant Cugat. Tot i considerar que 'no és una situació òptima', ha dit que s'ha d'afrontar amb decisió. De totes maneres, segons Ridao, ha de ser la mateixa secció local qui encari el futur de la manera que consideri convenient.

Joan Ridao

Ara, per part meva, seria una temeritat venir des de fora a dir als companys el que han de fer. Crec que han fet una bona feina, encara que no ha rebut la compensació que tots esperàvem.


Segons Joan Ridao, les eleccions generals del març serviran per conèixer la situació d'ERC no només a nivell nacional, sinó també a nivell local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.