Queda constituït el primer consell de districte de Mira-sol


  • Comparteix:

Soterrar les línies de telefonia i les línies elèctriques i millorar l'arbrat de Mira-sol són les principals prioritats de les associacions veïnals del districte. Així s'han expressat durant la constitució del consell de districte d'aquest mandat aquest dilluns al vespre i on s'ha nomenat el regidor de Relacions Institucionals, Xavier Martorell, com a president.

Les diverses associacions veïnals que tenen veu i vot al consell de districte de Mira-sol han expressat el seu desig unànim perquè l'òrgan gestor del districte sigui més efectiu que en l'anterior mandat. Així mateix, consideren que no poden quedar coses 'en el tinter' per falta de pressupost.

Jaume Cifuente, de la Plataforma Veïnal dels carrers sense asfaltar, ha destacat que després d'aconseguir asfaltar diverses zones, hi ha altres demandes importants pels propers quatre anys,

Jaume Cifuentes

S'han de soterrar les línies de telefonia, les elèctriques i millorar l'arbrat.


L'alcalde, Lluís Recoder, ha presidit l'acte i ha destacat que s'obre una nova etapa en els consells de districte amb noves prioritats.

Lluís Recoder

Hem d'acabar la urbanització del sector dels Alps.


Des de l'oposició, Assun Reyes, d'ICV-EUiA, ha demanat que l'equip de govern tingui en compte totes les associacions veïnals.

Assun Reyes

No s'ha convocat a la plataforma veïnal constituïda en contra la rotonda elevada de Mira-sol


L'associació de propietaris i veïns de Mas-Gener, la de Sant Joan de Mira-sol, la de la Verge del Carme, la de Mira-sol i la plataforma veïnal dels carrers sense asfaltar compten amb la representació al consell de districte de Mira-sol.

El regidor de Relacions Institucionals, Xavier Martorell, és el president del consell de districte de Mira-sol, metre que Esther Salat, regidora d'Educació i Joventut, n'és la sots-presidenta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.