La Plataforma pel Dret de Decidir crida els santcugatencs a manifestar-se l'1 de desembre


  • Comparteix:

La Plataforma pel Dret de Decidir a la nostra ciutat demana als santcugatencs que se sumin l'1 de desembre a la manifestació a Barcelona contra 'el caos' en les infraestructures a Catalunya. Aquesta associació, que ha recollit prop d'un miler de signatures a la ciutat, exigeix la publicació de les balances fiscals i que el nostre país recapti i gestioni els impostos.

La cita del primer de desembre vol ser una altra demostració de força de la societat civil catalana després de la que va reunir milers de persones el 18 de febrer de 2006.

El membre de la branca santcugatenca de la plataforma, Jaume Massanés, ha explicat l'objectiu d'aquesta manifestació.

Jaume Massanés

El primer objectiu és mostrar la queixa com a ciutadans catalans dels problemes de rodalies, de les balances fiscals i d'altres infraestructures.


Massanés s'ha mostrat molt satisfet del gairebé miler de signatures que han recollit entre els santcugatencs. La plataforma els emplaça a sumar-se a la manifestació, juntament amb tots els partits catalans.

Jaume Massanés

Animem els santcugatencs a sumar-se a la manifestació i que com a societat es mobilitzin per poder decidir sobre els temes que afecten els catalans.


Actualment ja donen suport a aquesta iniciativa CiU i ERC, mentre que ICV està molt a prop de sumar-s'hi si la convocatòria defensa el transport públic. El PSC i el PP no tenen intenció de participar-hi. En canvi, sindicats i altres associacions estudien incorporar-se a la manifestació.

En l'actualitat, la plataforma agrupa 700 entitats de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.