ERC i ICV se sumen a la manifestació contra el Quart Cinturó de Granollers


  • Comparteix:

Les seccions locals d'ERC i ICV-EUiA participaran aquest diumenge a la manifestació contra el Quart Cinturó convocada a Granollers. Les dues formacions, que donen suport al govern de la Generalitat, reclamen una connexió entre els dos Vallès que respecti el territori natural i que prioritzi una millora dels serveis de transport públics.

Republicans i ecosocialistes coincideixen a reclamar un model territorial basat en el transport públic i en unes infrastructures viàries noves només quan siguin imprescindibles per a la mobilitat.

El president de la secció local d'ERC, Andreu Freixes, explica l'objectiu d'aquesta manifestació.

Andreu Freixes

Manifestem la inquietud del territori per una obra que trinxa el Vallès.


Tot i que encara no s'ha definit quina seria l'alternativa al Quart Cinturó, de moment existeix la proposta de l'anomenada Ronda del Vallès, un projecte basat en l'acostament de la via a les zones urbanitzades per protegir les àreas més sensibles i limitar el creixement urbanístic. El projecte, però, encara s'ha de definir i concretar.

De la seva banda, la presidenta d'ICV-EUiA a Sant Cugat, Assun Reyes, explica la posició que defensa el seu partit davant el traçat del Quart Cinturó.

Assun Reyes

Estem en contra del Quart Cinturó, fer carreteres no resoldrà els problemes de mobilitat que patim. Apostem per la priorització del transport públic.


Sota el lema 'El Vallès sense el Quart Cinturó', la manifestació començarà a partir de les 12 del migdia a la plaça del Lledoner de Granollers i finalitzarà a la plaça de la Corona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.