CiU recorre els comptes de la Generalitat per incloure-hi 11 projectes per a Sant Cugat

Política

Publicat el 26/nov/07 per Josep Gimeno

CiU presentarà diversos recursos contra els pressupostos de la Generalitat per a l'any vinent per incloure-hi 11 projectes per a Sant Cugat valorats en 86 milions d'euros. Amb aquesta mesura, la federació pretén que els comptes incloguin propostes com el tercer CAP, l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) a Vulpalleres i el soterrament de línies d'alta tensió a Valldoreix, que queden excloses dels comptes malgrat els anuncis del govern.

La federació denuncia que diversos projectes per a la nostra ciutat ja acordats amb la Generalitat s'han quedat sense partida pressupostària. Per aquest motiu, els nacionalistes han esmenat els comptes per incloure-hi el soterrament de les línies d'alta tensió a Valladoreix, l'ampliació de l'IES Leonardo da Vinci amb un pavelló i la quarta línia d'ensenyament, i la construcció de les pistes d'atletisme de la ciutat esportiva.

En aquestes esmenes, també s'hi inclouen partides econòmiques per construir el tercer CAP, l'estació de Vulpalleres, l'hospital de referència i un refugi d'animals.

L'alcalde i membre de CDC, Lluís Recoder, ha valorat així els pressupostos de la Generalitat per al 2008.

Lluís Recoder

Expresso la meva preocupació perquè infraestructures i equipaments anunciats per la Generalitat no estan inclosos als pressupostos.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Altres projectes de la ciutat pels quals s'han esmenat els pressupostos són la segona residència-centre de dia, el parvulari del CEIP Catalunya i un nou centre sociosanitari.

Pel que fa al Vallès Occidental, CiU ha destacat que, amb el comptes del 2008, la comarca rebrà un 14% menys d'inversió respecte enguany.

Oriol Pujol és portaveu de la federació al Parlament.

Oriol Pujol

El Vallès Occidental rep un 14% menys que l'any passat, tot i que els comptes han crescut.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La presentació de les esmenes als pressupostos per al Vallès Occidental ha tingut lloc aquest dilluns a la seu de CDC de Sant Cugat.