Les seccions locals de CiU, ERC i ICV es mobilitzaran contra el dèficit d'infraestructures


  • Comparteix:

CiU, ERC i ICV-EUiA se sumen a la manifestació convocada per aquest dissabte per la Plataforma pel Dret de Decidir (PDD). Sota el lema 'Som una nació i diem prou! Tenim el dret de decidir sobre les nostres infraestructures' els manifestants protestaran a Barcelona contra el desgavell de les infraestructures i les xarxes viàries que pateix Catalunya.

Els tres grups municipals participaran aquest dissabte a la manifestació convoca per la Plataforma pel Dret de Decidir.

Des de CiU, Jordi Puigneró ha recordat l'objectiu de la trobada.

Jordi Puigneró

Catalunya serà sobirana o no serà. Si no podem decidir sobre les nostres coses, Catalunya no tindrà un futur massa bo. La manifestació és per reclamar el dret de decidir.


Assun Reyes, d'ICV-EUiA, s'ha mostrat d'acord amb el manifest de la concentració.

Assun Reyes

Estem absolutament d'acord amb el manifest. És un document molt progressista. Per això hi ens afegim, perquè és coherent amb la línia que hem portat.


El portaveu local d'ERC, Raül Grangé, explica els motius que porten els republicans a assistir a la manifestació.

Raül Grangé

Ens hem de fer valdre com a país i com a societat que està menystinguda.


Per altra banda, el regidor socialista Ferran Villaseñor assegura que els militants del PSC són lliures per decidir si volen anar o no a manifestar-se, tot i que el partit s'hi oposa.

Ferran Villaseñor

Els militants del partit són lliures de fer el que creguin convenients. Catalunya va decidir en el moment que va votar el seu Estatut.


El PP, que tampoc assistirà a la concentració, ha recordat la seva opinió al respecte. Escoltem el regidor popular Fernando Vázquez-Dodero.

Fernando Vázquez-Dodero

Ja es coneix l'ideari del PP al respecte. La solidaritat ha de ser en tots els efectes. S'ha d'arribar a concesos, per això la nostra postura està tant clara.


La manifestació tindrà lloc aquest dissabte a les cinc de la tarda a la Plaça Catalunya com a punt de sortida del recorregut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.