L'alcalde anuncia que el consorci de la B-30 es constituirà abans de Nadal


  • Comparteix:

El consorci de l'eix de la B-30 estarà constituït abans de Nadal, segons ha avançat l'alcalde a Ràdio Sant Cugat. Lluís Recoder considera imprescindible accelerar el procés i segellar l'acord amb Cerdanyola i Rubí per treballar conjuntament des del principi. D'aquesta manera, l'alcalde respon l'alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, que volia concretar encara més el pla de treball abans de signar res.

Recoder ha anunciat a aquesta emissora que la constitució del consorci de la B-30 és imminent. Amb la signatura, prevista pels propers dies, l'alcalde espera posar punt final a les discrepàncies entre Rubí i els altres dos municipis integrats en el projecte. Recoder ha fet aquestes declaracions en l'entrevista mensual a Ràdio Sant Cugat.

Lluís Recoder

El consorci el constituirem abans de Nadal. Demostrarem que les reticències que havien sorgit han desaparegut.


Les declaracions de Lluís Recoder arriben després que l'alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, reclamés més temps per concretar el pla de treball abans de signar res. En aquest sentit, l'alcalde creu que s'hauria de prioritzar la constitució del consorci per treballar de manera conjunta des de bon començament.

Lluís Recoder

Hem de començar a treballar junts i en això hem insistit perquè avui dia l'entorn empresarial és molt dinàmic i no podem perdre el temps.


Per a Recoder, aquest acord permetrà als tres municipis treballar coordinadament amb les empreses i la universitat per resoldre els problemes de senyalització i comunicació dels parcs empresarials de l'eix de la B-30.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.