Freixas, reelegit president d'ERC amb una assemblea dividida


  • Comparteix:

La candidatura del president d'ERC a Sant Cugat Andreu Freixas surt escollida per 27 vots a favor i 17 en blanc en l'assemblea del partit celebrada aquest dijous. La nova executiva manté bona part dels membres de l'anterior tot i la crítica d'alguns sectors que la titllen de 'continuïsta'.

L'assemblea d'ERC Sant Cugat va decidir dijous donar suport a la candidatura presidida per Andreu Freixas per una votació final de 27 vots a favor i 17 en blanc, que representa gairebé un 40% dels vots.

El president reelegit d'ERC a Sant Cugat, Andreu Freixes, fa una valoració positiva dels resultats obtinguts.

Andreu Freixas

Faig una valoració molt positiva. L'executiva surt relativament reforçada i té prou suport tan dins com fora de l'assemblea.


L'executiva estarà formada per Rosa Martín, Montse Julià, Rosa Vilardell, Teresa Veciana, Eduard Pomar, Ferran Pujol, Josep Maria Simeon i Raul Grangé, a més de Laia Carbó com a representant de les JERC tal com marquen els estatuts del partit. L'exportaveu de les JERC- Sant Cugat Ramon Puigneró i l'exdirector d'àmbit de polítiques socials al consistori, Enric Faus, deixen de formar part de l'executiva.

Durant la celebració de l'assemblea les JERC i diferents militants van expressar posicions discordants amb l'actual executiva.

Tot i així Andreu Freixas assegura que aquest és un fet característic del model de partit assembleari.

Andreu Freixas

En un partit assembleari com el nostre sempre hi ha diferents sensibilitats. En el nostre partit ho acceptem amb tota naturalitat i hem de saber gestionar la discrepància.


De la seva banda les JERC Sant Cugat han declinat fer cap tipus de declaració pel moment a aquesta emissora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.