Recoder considera que el PSC fa demagògia demanant bonificacions que la llei no preveu


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, acusa el PSC de fer 'demagògia' a l'hora de demanar bonificacions per a les famílies monoparentals en les al·legacions a les Ordenances Fiscals del 2008 quan no estan previstes per la llei. Recoder insta el partit socialista a modificar la llei a Madrid que permeti bonificar les famílies monoparentals.

El PSC ha presentat recentment les al·legacions a a les ordenances fiscals per al 2008. Entre altres demandes, els socialistes reclamen que s'equiparin els descomptes de les famílies monoparentals als de les famílies nombroses. Una proposta que l'alcalde, Lluís Recoder, ha titllat de 'demagògica'.

Lluís Recoder

És una proposta demagògica, ja que la llei no preveu que es pugui bonificar l'IBI en les famílies monoparentals.


De la mateixa manera, Recoder ha convidat els socialistes a modificar la llei per aplicar les bonificacions a les famílies monoparentals.

Lluís Recoder

Que modifiquin la llei a Madrid i que permetin la possibilitat de bonificar les famílies monoparentals i ja les aplicarem.


Tot i això, Lluís Recoder ha reconegut que és complicat establir els paràmetres per determinar si una família és monoparental o no, ja que hi ha moltes parelles separades amb fills que no viuen soles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.