El nou cartipàs d'unitat a Valldoreix busca implicar la ciutadania en la gestió


  • Comparteix:

Els membres de CiU Josep Puig i Àngels Solé assumeixen, respectivament, la vicepresidència i responsabilitats de l'àrea de Territori del govern de l'EMD de Valldoreix en el nou cartipàs d'aquest territori. En la signatura del pacte entre CiU i la Candidatura de Progrés i Catalanista, les formacions de l'equip de govern es marquen com a objectiu 'promoure la implicació de la població en la gestió local'.

Montserrat Turu continuarà mantenint la presidència i part de les responsabilitats de Territori. En canvi, els seus companys de la Candidatura de Progrés i Catalanista han redefinit les seves funcions. Josep Casadellà s'encarregarà de Medi Ambient i Sostenibilitat; Joan Gaya, de Serveis Generals i Hisenda, i Teresa Veciana, d'Educació, Gent Gran i Serveis Socials.

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, es manifestava contenta pel pacte assolit amb CiU.

Montserrat Turu

Els ciutadans ens demanen una bona gestió i aquest és l'objectiu.


Els membres de CiU assumiran altres funcions en el nou govern. Àngels Solé s'encarregarà de part de l'àrea de Territori. Josep Puig serà vicepresident i tindrà responsabilitats de Serveis Urbans i Seguretat. Economia i Finances recaurà en Eduard Delgado. Les altres representants de CiU, Susanna Herrada i Àngels Bleda, es repartiran l'àrea de Cultura, Joventut i Esports, respectivament.

El nou vicepresident de l'EMD, Josep Puig, s'ha mostrat satisfet pel pacte.

Josep Puig

Hem arribat a un pacte que ha de promoure la confiança dels ciutadans que han donat suport als polítics.


Pel que fa als objectius d'aquest mandat, el nou equip de govern es marca com a prioritat 'implicar la població en la gestió local'. Altres objectius són elaborar el pla global d'equipaments del territori i arranjar l'aparcament de l'estació.

L'anterior equip de govern estava en minoria, ja que CiU té mes representants a l'EMD que la Candidatura de Progrés i Catalanista. Tot i això, Turu és presidenta perquè és un càrrec d'elecció directa. Amb el pacte, desapareix l'oposició de la junta de veïns de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.