El pacte a l'EMD inclou propostes d'urbanització i millora de seguretat ciutadana


  • Comparteix:

La confecció d'un pla global d'equipaments, un nova escola bressol, la urbanització del barri de les Bobines i millorar la seguretat ciutadana són algunes de les accions incloses el pacte de govern de l'EMD de Valldoreix. En el proper mandat, variaran també les retribucions d'alguns càrrecs de l'EMD.

El nou acord de govern entre CiU i la Candidatura Catalanista i de Progrés a l'EMD contempla diverses actuacions en matèria d'infraestructures i transports. En aquest apartat, hi destaca l'objectiu de construir, en col·laboració amb l'Ajuntament, una residència d'animals. El pla de vialitat, mobilitat i accessibilitat s'ocuparà de la millora del transport públic i posarà a estudi la gratuïtat del transport escolar.

En l'apartat d'urbanisme, la prioritat és la construcció d'una nova escola bressol i la confecció d'un pla especial per a la colònia Montserrat. En el proper any, també s'encararà la urbanització del barri de les Bobines.

La seguretat ciutadana ocupa un lloc important en l'actuació del govern de l'EMD en el proper mandat. En aquest àmbit, el nou equip de govern vol signar un acord amb l'Ajuntament i es dotarà el territori de dos vigilants.

D'altra banda, d'acord amb les noves responsabilitats, el nou vicepresident de l'entitat, Josep Puig, rebrà una assignació anual de 45.000 euros. Àngels Solé, com a portaveu, rebrà un total de 20.000 euros anuals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.