ERC veu necessari un trencament amb la constitució espanyola per exercir el dret a decidir


  • Comparteix:

ERC reivindica l'independentisme com la millor resposta a l'estratègia de marginació de Catalunya per part d'Espanya. Aquesta reivindicació arriba després de la massiva mobilització pel dret de decidir celebrada el darrer dissabte a Barcelona.

Esquerra destaca que l'única manera d'arribar a exercir el dret a decidir passa necessàriament pel trecament amb la constitució espanyola. Segons el portaveu d'ERC, Raúl Grangé, la màxima manifestació del dret a decidir és que els catalans es puguin expressar en un referèndum d'autodeterminació.

Escoltem Grangé.

Raül Grangé

Aquesta constitució està plena d'estris que entorpeixen el progrés de Catalunya.


Grangé ha fet una crida a totes les organitzacions i partits que es declaren catalanistes per a construir una majoria social per la independència. Segons Grangé, cal deixar les fómules caduques i fracassades que confien en una Espanya autonòmica o federal. Aquesta postura es presentarà en una moció al ple municipal d'aquest mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.