La sala de concerts es contemplarà en el nou pla d'equipaments, segons l'equip de govern


  • Comparteix:

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, assegura que la futura sala de concerts continuarà entre els projectes del nou pla d'equipaments, tot i el retard en la seva construcció. Tot i això, l'equip de govern contempla redefinir el usos de l'equipament. Aquestes declaracions arriben després que el col·lectiu Dissidència Sònica acusés l'Ajuntament de falta de voluntat per tirar endavant la iniciativa.

L'equip de govern assegura que la renovació del pla d'equipaments, el document que recollirà quines instal·lacions necessita Sant Cugat per afrontar el proper creixement de població, no afectarà la construcció de la futura sala de concerts.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, assegura que el projecte està sobre la taula, tot i que falta definir-ne quins usos tindrà. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Mercè Conesa

Tindrem sala de concerts però potser serà més polivalent. Cal acabar de definir-ho.


El projecte de la sala de concerts va quedar encallat després que no es presentés cap empresa per construir-lo i gestionar-lo. En el seu moment, PSC, ICV-EUiA i ERC, i les entitats i grups musicals santcugatencs apostaven per separar la construcció i la gestió del futur espai.

Recentment, a més, Dissidència Sònica va fer una crida a desencallar el projecte de la sala i va lamentar tots els esforços fets anteriorment acusant l'Ajuntament de falta de voluntat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.