El PP insta els altres partits a condemnar ETA en una declaració institucional


  • Comparteix:

El PP proposarà als altres grups municipals aprovar al ple una declaració institucional de rebuig i condemna als atemptats i assassinats de la banda terrorista ETA. Aquesta proposta sorgeix arran del recent assassinat dels dos agents de la Guàrdia Civil a França i denuncia que, amb violència i sense l'abandó de les armes, és impossible qualsevol procés de diàleg.

El grup municipal popular ha presentat als altres grups amb representació al consistori una proposta de declaració institucional amb la intenció de portar-la al ple de la setmana que ve.

La presidenta del grup municipal del PP a Sant Cugat, Berta Rodríguez, ha dit que cal unir-se ara que ETA torna a matar.

Berta Rodríguez

Ara que ETA ha tornat a assassinar, totes les forces democràtiques hem d'anar unides i fer-los veure que tota la societat està en contra d'ells.


Els acords que proposen els populars es concreten en la condemna contra l'assassinat dels dos guàrdies civils per part d'ETA a la localitat francesa de Capbreton.

El PP expressa també la seva solidaritat amb familiars i amics dels morts i criden la ciutadania santcugatenca a expressar pacíficament la seva repulsa per aquests atemptats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.