ERC es proposa continuar 'donant veu a col·lectius invisibles' a la ciutat


  • Comparteix:

L'oci juvenil, el servei d'urgències pediàtriques i l'aprovació del pla de mobilitat són alguns dels punts en els qual incidirà ERC en els propers mesos per acabar amb 'les mancances socials' de la ciutat. Per aquest motiu, els republicans seguiran buscant la col·laboració dels col·lectius i de la societat civil per seguir donant veu a la ciutadania des de l'oposició.

En els primers mesos a l'oposició, ERC ha presentat nou mocions per traslladar les opinions dels ciutadans en el ple. En aquest sentit, els republicans han presentat mocions sobre 'aquells col·lectius que estaven més desprotegits' com les famílies múltiples i les persones amb altes capacitats.

Toni Ramon és regidor d'ERC.

Toni Ramon

Les diferents propostes que hem pogut tirar endavant han servit per visualitzar col·lectius fins ara invisibles.


El portaveu del grup municipal, Raül Grangé, ha avançat qüestions que tractaran en els propers mesos. En concret, els republicans treballaran 'aspectes que manquen encara a la ciutat' com el pla d'equipaments, el pla de mobilitat, l'oci juvenil i l'atenció d'urgències pediàtriques i traumatològiques.

Raül Grangé

Les nostres línies de treball aniran encaminades a seguir la nostra tasca amb entitats i associacions.


ERC ha destacat que seguiran amb la seva postura fent 'una oposició constructiva' i buscant el diàleg amb els altres grups municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.