ERC critica el tancament del repetidor de TV3 al País Valencià


  • Comparteix:

ERC lamenta el tancament del repetidor de Televisió de Catalunya a Alacant i acusa la Generalitat valenciana, governada pel PP, de no voler arribar a un pacte perquè la cadena del Principat i Canal 9 es puguin veure als dos territoris. Segons els republicans, aquesta mesura forma part de la 'croada' dels populars contra la cultura i la llengua dels Països Catalans.

La Generalitat valenciana va clausurar aquest diumenge i sense avisar el repetidor que Acció Cultural del País Valencià (ACPV) té a Carrasqueta, a Alacant. Aquest punt permetia que TV3 es pogués veure a les comarques del sud del País Valencià.

Segons el regidor d'ERC, Toni Ramon, aquesta decisió afecta el dret a la informació. Ramon ha acusat el PP de trencar qualsevol possibilitat de pacte entre els dos governs.

Toni Ramon

Lamentem i denunciem l'atemptat constant cap a la unitat cultural dels Països Catalans, que sembla una de les croades del PP.


Precisament, tots els grups municipals, menys el PP, van aprovar el mes passat un moció per aportar 300 euros a la campanya d'ACPV per pagar la multa imposada a l'organització per no acatar el tancament dels repetidors. Els populars van al·legar que aquest fet responia a la regularització del sector i a la transició de la televisió analògica a la digital.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.