ERC acusa l'equip de govern de manca de voluntat política per fer la sala de concerts


  • Comparteix:

ERC acusa l'Ajuntament de manca de voluntat política a l'hora de fer la sala de concerts. Per al seu portaveu, Raül Grangé, és 'de sentit comú' separar la construcció i la gestió de l'espai i ha assegurat que si el consistori no ho ha fet és perquè 'aposten poc pels joves'.

ERC ha anunciat que seguirà treballant perquè s'aposti per les polítiques de joventut perquè asseguren 'hi ha d'haver un lloc per als grups locals i la música alternativa dins l'oferta d'oci de la ciutat'.

Escoltem el portaveu republicà, Raül Grangé.

Raül Grangé

Creiem que és qüestió de sentit comú i ens atreviríem a dir que no hi ha prou voluntat política com per fer una sala de concerts.


El projecte de la sala de concerts va quedar encallat després que no es presentés cap empresa per construir-lo i gestionar-lo. Tant el PSC, ICV-EUiA i ERC, com les entitats i grups musicals santcugatencs van apostar per separar la construcció i la gestió del futur espai.

De la seva banda, el consistori ha anunciat recentment que renovarà el pla d'equipaments però que això no afectarà la construcció de la sala de concerts i que en tot cas buscaran nous usos perquè sigui un espai polivalent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.