Arriba l'últim ple municipal de l'any


  • Comparteix:

El ple municipal d'aquest dilluns debatrà la modificació del PGM al sector de Lestonnac. La sessió plenària també servirà per aprovar l'acord entre l'Ajuntament i el Club Muntanyenc (CMSC) per a l'ús municipal de l'espai. El ple també servirà per aprovar l'acord de reconeixement del deute municipal a dues empreses pels serveis de neteja de la ciutat.

Aquest dilluns se celebra l'últim ple de l'any i els temes sobre Territori, Economia i Organització centraran bona part de la sessió plenària. A partir de les set de la tarda, els partits polítics amb representació al consistori debatran sobre la constitució i la participació municipal en una fundació privada que donarà suport a la candidatura de Sant Cugat com a seu de l'Institut Europeu de Tecnologia.

Un altre dels temes centrals serà l'aprovació d'un acord amb el CMSC perquè el consistori faci servir les instal·lacions. Precisament, els socis del Club van acordar per majoria absoluta cedir aquests espais a canvi d'una retribució que els permeti fer front a les despeses generades amb la construcció de la nova seu.

En aquest sentit, el president del Club Muntanyenc, Francesc Duch es va mostrar satisfet i amb ple suport de l'entitat.

Francesc Duch

Estem molt contents perquè ens sentim acompanyats. Aquests últims mesos de negociacions han estat molt durs i l'assemblea va anar molt bé.


El ple també servirà, però, per aprovar l'acord de reconeixement del deute municipal a dues empreses pels serveis de neteja de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.