La santcugatenca Roser Clavell ocuparà la viceconselleria del Govern


  • Comparteix:

La futura viceconsellera del govern català, la santcugatenca Roser Clavell, assegura que la remodelació de la Viceconselleria que encapçalarà Josep-Lluís Carod-Rovira és una aposta clara pels afers exteriors i per mostrar Catalunya al món. La llei que confirma el nomenament encara ha de passar pel Parlament.

Roser Clavell, que ocupa des de fa sis mesos la secretaria d'Afers Exteriors de la Generalitat, s'ha mostrat molt satisfeta que es doni més importància a la seva feina però ha cridat a la cautela perquè el canvi ha de ser aprovat al Parlament. Són declaracions al magazín Sant Cugat a Fons.

Roser Clavell

Vull ser cautelosa perquè encara s'ha d'aprovar però ho rebríem amb molta satisfacció perquè això seria un reconeixement a la nostra feina.


Clavell ha valorat molt positivament la tasca que s'ha fet en aquests mesos per la projecció del país i de la seva llengua i ha destacat l'èxit de la Fira de Frankfurt per assolir aquest objectiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.