L'alcalde anuncia una estratègia local contra el canvi climàtic


  • Comparteix:

L'alcalde fixa com a prioritat pel 2008 el desplegament d'una estratègia santcugatenca contra el canvi climàtic. En el tradicional esmorzar de Nadal amb la premsa, Lluís Recoder ha apuntat també que les polítiques socials i la dotació d'equipaments als nous barris seran altres aspectes prioritaris del proper curs polític.

Segons Recoder, les polítiques mediambientals seran un dels eixos de tot el mandat. L'alcalde ha reconegut que Sant Cugat té un elevat consum d'aigua i una taxa alta de generació de residus, però ha remarcat que els esforços municipals en aquesta matèria han començat a donar resultats positius. Recoder s'ha compromès a contribuir des de Sant Cugat a una estratègia global contra el canvi climàtic i ha anunciat que durant el 2008 es començarà a desplegar.

Lluís Recoder

Si no som capaços de superar l'amenaça del canvi climàtic, les altres polítiques tindran poc valor. Farem una aportació valenta i pionera.


L'alcalde també ha fet èmfasi en la necessitat de desplegar des dels municipis la llei estatal de la dependència i la llei catalana de Serveis Socials. En aquest sentit, Recoder ha reclamat a les administracions superiors que ajudin a implementar aquests projectes i dotin els ajuntaments dels recursos necessaris.

Lluís Recoder

Demano que se'ns donin els recursos necessaris per poder aplicar bé aquestes lleis.


Lluís Recoder ha fixat també com a prioritari el tancament del creixement de la ciutat, amb la creació de nous equipaments que donin serveis a Can Mates i Vulpalleres. Entre els projectes prioritaris pel 2008 en aquest terreny, ha esmentat el tercer CAP i la dotzena escola pública, a Can Mates, i l'estació de FGC a Vulpalleres.

L'alcalde també ha garantit que la societat municipal d'habitatge Promusa continuarà treballant per construir vivendes protegides i per aconseguir nou sòl per assegurar el futur de les polítiques d'habitatge públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.