El PP assegura que s'executarà la reforma del Celler, tot i l'any d'enderreriment


  • Comparteix:

La presidenta del PP, Berta Rodríguez, ha anunciat que Foment obrirà el concurs de les obres pendents del Celler Cooperatiu, que tenen una durada d'un any, al primer trimestre de l'any vinent. Amb aquestes paraules, Rodríguez contesta la preocupació expressada per l'alcalde en aquesta emissora davant el retard de les obres d'aquest equipament.

La segona fase de la rehabilitació del Celler Cooperatiu no començarà fins el primer trimestre de l'any vinent. En aquest període sortirà a concurs la licitació de les obres, mentre que al segon trimestre tindrà lloc l'aprovació.

D'aquesta manera, l'alcalde, que s'ha mostrat indignat per l'enderreriment de les obres, haurà d'esperar un quants mesos més perquè Foment executi la seva partida de 600 mil euros. Recordem que Recoder va exigir que el ministeri assumís la seva part del projecte, un cop completada la part que havia d'executar el consistori, al mes de març. Escoltem la justificació de Berta Rodríguez:

Berta Rodríguez

Foment ha de licitar les obres pel Celler en el moment determinat


Rodríguez, que és diputada vocal en la comissió d'Infraestructures al Congrés, ha subratllat que la majoria d'inversions de Foment ha anat a parar a Sant Cugat. La presidenta popular ha posat exemples com l'ampliació de la B-30 , la cessió de la Caserna de Mira-sol o el compromís del pas del TGV per la ciutat:

Berta Rodríguez

Foment està complint amb la noistra ciutat


Les obres de la segona fase del Celler tenen una durada de 12 mesos. Rodríguez no ha volgut comprometre's a assegurar que el recinte estigui acabat a mitjans de 2004.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.