El Consell Comarcal del Vallès Occidental fa balanç dels seus 20 anys d'història


  • Comparteix:

El Consell Comarcal del Vallès Occidental celebrarà 20 anys al març. Des de l'ens comarcal, l'actual president, Antoni Rebolleda, fa una valoració molt positiva de la tasca realitzada al llarg dels 20 anys d'història, però assegura que encara queda feina per fer.

El Consell Comarcal del Vallès Occidental, com els de la resta de Catalunya, és una administració pública que neix en el marc d'una nova organització territorial del nostre país. L'òrgan es constitueix el 8 d'abril de 1988 a les instal·lacions del teatre La Faràndula, a Sabadell, sota la presidència del llavors alcalde d'aquella ciutat, Antoni Farrés.

L'objectiu principal del consell és donar servei als Ajuntaments de la comarca. Una tasca que, segons l'entitat, s'ha fet amb èxit al llarg de la seva història. El seu president, Antoni Rebolleda, fa una valoració positiva de la tasca del consell, però assegura que encara queda molta feina per fer.

Antoni Rebolleda

Crec que la qualificaria de prou bona però encara hem de millorar. Encara ens queda un llarg recorregut.


Aquest març l'ens comarcal arriba al seu vintè aniversari i, per aquest motiu, està treballant per decidir com ho celebrarà. Escoltem Rebolleda.

Antoni Rebolleda

No forçosament al març però al llarg de l'any farem alguna cosa. Són bones dates no només per celebrar, sinó també per reflexionar.


El Consell Comarcal del Vallès Occidental té un total de 39 conselleres, dels quals 17 pertanyen al PSC, vuit a CiU, cinc a ICV-EUiA, cinc a ERC i quatre al PP. Tots han de tenir la condició de regidor o regidora d’algun municipi de la comarca per ocupar el càrrec.

Dos polítics santcugatencs formen part des del juliol passat del nou cartipàs del Consell Comarcal del Vallès Occidental per al periode 2007-2011. Ferran Villaseñor, del PSC, i l'ecosocialista Xavier Boix presideixen, respectivament, la comissió informativa de Territori i Planificació, i la delegació especial de revisió del programa d'actuació comarcal.

Per aquest periode, la comissió permanent està formada pel president del Consell Comarcal, Antoni Rebolleda, del PSC, i cinc vicepresidents que són per ordre: Francesc Xavier Martín del PSC, Olga Olivé de CiU, l'ecosocialista Isabel García, Glòria Ullés d'ERC i el socialista Antonio Càrdenas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.