El PSC demana que el retard dels Quatre Cantons no es repeteixi 'mai més'


  • Comparteix:

Els PSC ha celebrat, irònicament, l'obertura del carrer Francesc de Moragas amb un brindis popular al mateix carrer. A l'acte els socialistes han denunciat que el retard de les obres ha provocat molts greuges als vianants, veïns i comerciants.

Tal i com va prometre, el portaveu socialista Jordi Menéndez ha celebrat amb cava el final de les obres al carrer Francesc de Moragas. Menéndez i la família socialista va reunir-se divendres a la cruïlla d'aquest carrer amb l'avinguda Rius i Taulet, on van fer un acte simbòlic d'inauguració.

Menéndez ha dit que els 16 mesos d'obres són del tot inadmissible i que situacions com aquesta no poden tornar a passar. El socialista ha comentat que la part negativa d'aquest assumpte han estat les molèsties que ha patit la població:

Jordi Menéndez

Sis mesos de tancament de carrer s'han convertit en setze mesos.


Menéndez ha afirmat que el tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Jan Carbó, va assegurar que les obres durarien 6 mesos i que ocasionarien el mínim de problemes possibles. Per la seva banda, el regidor Ramon Palacio ha volgut explicar perquè s'ha produït aquest retard:

Ramon Palacio

No hi ha hagut un control per part de l'autoritat que ha concessionat l'obra.


L'acte de celebració del PSC ha comptat amb la presència dels regidors Salvador Gausa, Pau Casalmiglia, Joan Carrasco i Marta Sesé, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.