Berta Rodríguez es presenta com a candidata a l'alcaldia pel PP prometent més seguretat i menys impostos


  • Comparteix:

El Partit Popular ha presentat oficialment la candidatura de Berta Rodríguez a l'alcaldia amb la promesa d'aconseguir més seguretat i menys impostos. Rodríguez, que s'ha atribuit èxits com l'arribada del TGV a Sant Cugat, l'eliminació de la taxa d'escombraries o el salvament de la Pedrera Berta, ha assegurat que el millor aval de la seva gestió és la feina feta fins ara per la seva formació en el si de l'equip de govern.

Després de l'experiència del PP de formar part de l'equip de govern, els populars estan, ara, convençuts que el proper pas és aconseguir l'alcaldia. La candidata, Berta Rodríguez, ha volgut passar revista a la llarga llista d'èxits que, assegura, s'han aconseguit gràcies a la seva gestió al capdavant de les quatre regidories que regeixen els populars. Entre les fites ha destacat la supressió de la taxa d'escombraries, l'arribada del TGV a Sant Cugat o la inversió als districtes després, diu, de 12 anys d'abandó.


Els eixos d'aquesta campanya, segons Rodríguez, seran menys impostos i més qualitat de vida:

Berta Rodriguez

Des del PP Sant Cugat volem més seguretat i menys impostos. I gràcies al PP s'ha suprimit taxa escombraries.


En la seva presentació oficial, la candidata ha estat acompanyada pel secretari d'Estat de Relacions amb les Corts, Jorge Fernández Díaz, i la presidenta del PP de Barcelona, Dolors Montserrat.

El secretari d'Estat, tot i reiterar que no estem en precampanya electoral, ha destacat que Berta Rodríguez és la millor garantia per seguir fent de Sant Cugat la ciutat de més qualitat de vida de la demarcació de Barcelona. El PP, però, ha confessat que les eleccions municipals segueixen sent l'assignatura pendent dels populars:

Jorge Fdez Díaz

El PPC creu que l'assignatura municipal falta aprovar. Tenim el govern estatal, som decisius a Catalunya però ens falten els municipis.


Fernández Díaz ha aprofitat la presentació de la candidatura del PP per carregar contra la Generalitat i la seva política inversora. El secretari d'Estat ha tornat a assegurar que mai cap govern havia invertit tant a Catalunya com afirma ho està fent el PP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.