La mobilitat, els equipaments i la participació, prioritats d'ICV-EUiA pel 2008

Política

Publicat el 9/gen/08 per Mar Castro

ICV-EUiA es marca com a objectiu per al 2008 millorar els processos participatius a la ciutat. Durant aquest curs polític els ecosocialistes incidiran principalment en resoldre les mancances en matèria de mobilitat, equipaments i Agenda 21. Per a Iniciativa, aquestes són les tres assignatures pendents més importants que té l'equip de govern per aquest any.

El grup municipal d'ICV-EUiA comença l'any 2008 demanant màxima transparència a l'equip de govern. Per als ecosocialistes, la mobilitat és un dels aspectes més importants a millorar a la ciutat. En aquest sentit, el portaveu d'ICV-EUiA, Xavier Boix, demana al govern municipal que es 'posi les piles' i avanci propostes del Pla de Mobilitat.

Xavier Boix

El Pla de Mobilitat va per llarg. Demanem que es posin les piles d'una vegada per totes i que avancin propostes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Boix considera que és important saber què es farà amb els equipaments municipals que actualment estan buits, com la seu de l'antic Ajuntament o Can Quitèria. D'altra banda, els ecosocialistes incidiran aquest any en l'Agenda 21 per millorar la recollida d'escombraries i la gestió de residus. El portaveu d'ICV-EUiA denuncia que no hi ha prou contenidors a la ciutat i que alguns dels que ja existeixen tenen problemes d'accessibilitat.

El regidor ecosocialista Joan Calderón ha demanat a l'equip de govern que millori la pàgina web de l'Ajuntament. Per a ICV-EUiA, la pàgina electrònica del consistori no és clara i necessita més transparència.

Joan Calderón

Les actes del Ple no estan penjades i els aspectes econòmics no són fàcil de trobar. Demanem un esforç a l'Ajuntament.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



ICV celebrarà a finals d'aquest mes una assemblea local per posar les bases de les noves línies de treball per aquest any i per buscar 'alternatives' a la gestió de govern de CiU.