Els polítics de Sant Cugat veuen electoralisme en el retard del túnel del TGV a Barcelona


  • Comparteix:

La majoria dels grups municipals veuen electoralisme en el retard de l'adjudicació de les obres del túnel del TGV per Barcelona. La licitació dels treballs porta un retard de tres mesos, tot i que el govern espanyol s'ha compromès aquest dijous a assignar els treballs abans de les eleccions espanyoles. Tots els partits de Sant Cugat reiteren que la millor opció és el ramal vallesà, però no creuen que l'executiu de Zapatero reconsideri la seva postura.

El portaveu de CiU, Joan Recasens, considera que el PSC i el PSOE 'juguen a despistar' els ciutadans. En aquest sentit, Recasens ha demanat al govern espanyol que sigui clar en aquesta qüestió i ha recordat que en un possible pacte de govern a Madrid, la federació nacionalista posarà com a condició el canvi de traçat del TGV.

Joan Recasens

Sembla que juguin a despistar el personal. Millor que s'aclareixin i així la gent podrà prendre una decisió el 9 de març.


Molt diferent és el posicionament del PSC. Abans de conèixer el compromís de Rodríguez Zapatero, el portaveu socialista, Salvador Gausa, demanava prudència.

Salvador Gausa

No hi ha cap posicionament oficial del govern i ens hem de moure amb prudència.


L'ecosocialista Xavier Boix considera que aquest tipus d'anuncis serveixen com a 'notícies electorals' als partits majoritaris de l'Estat espanyol.

Xavier Boix

No crec que tingui cost per al PSOE. Respon a polítiques erràtiques en infraestructures i, a més, els serveixen com a notícies electorals.


La portaveu del PP, Berta Rodríguez, torna a apostar per una estació vallesana del TGV i critica la postura del president espanyol, abans de conèixer l'anunci de l'adjudicació abans de les eleccions del 9 de març.

Berta Rodríguez

Ara sembla que Rodríguez Zapatero hagi descobert la pólvora deixant en suspens les obres fins després de les eleccions.


El republicà Raül Grangé considera que aquestes notícies només generen inquietud entre la ciutadania. ERC considera que el traçat del TGV està massa sotmès als interessos electorals.

Raül Grangé

Ens genera inquietud perquè veiem que en un tema tan seriós cada dia hi ha un canvi nou. El TGV està sotmés als interessos electorals.


La majoria dels partits polítics consideren que, tot i que el govern espanyol hagi retardat la construcció del túnel del TGV a Barcelona, aquest retard no dóna més força a l'alternativa del traçat vallesà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.