CiU diu que la seva moció sobre el Tercer Sector millora la del PSC


Temes relacionats

El PSC denuncia que CiU s'ha apropiat d'una proposta socialista (14/gen/08)


  • Comparteix:

CiU afirma que la seva proposta de moció sobre el Tercer Sector social millora la presentada pels socialistes en el ple de desembre. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha respost així l'acusació de la regidora socialista Aitzane Conesa d'apropiar-se d'idees alienes. Tot i això, la tinenta d'alcalde s'ha mostrat oberta al diàleg.

El PSC va acusar els nacionalistes d'apropiar-se d'idees alienes després que dilluns passat CiU va anunciar que presentaria una proposta de moció de suport al Tercer Sector social.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' que la moció de CiU va més enllà de la proposta socialista.

Carmela Fortuny

La nostra proposta amplia la presentada pel PSC i ells van retirar la seva . En les següents comissions informatives, on poden afegir-se a les mocions, no van dir-nos res.


El grup socialista va deixar la moció sobre la taula per cercar el consens amb la federació, un cop incorporades les propostes d'ICV i ERC. CiU ha reiterat que presentarà la seva moció de suport al Tercer Sector social en el proper ple municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.