CiU diu que la seva moció sobre el Tercer Sector millora la del PSC

Política

Publicat el 16/gen/08 per Marc Sala

CiU afirma que la seva proposta de moció sobre el Tercer Sector social millora la presentada pels socialistes en el ple de desembre. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha respost així l'acusació de la regidora socialista Aitzane Conesa d'apropiar-se d'idees alienes. Tot i això, la tinenta d'alcalde s'ha mostrat oberta al diàleg.

El PSC va acusar els nacionalistes d'apropiar-se d'idees alienes després que dilluns passat CiU va anunciar que presentaria una proposta de moció de suport al Tercer Sector social.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' que la moció de CiU va més enllà de la proposta socialista.

Carmela Fortuny

La nostra proposta amplia la presentada pel PSC i ells van retirar la seva . En les següents comissions informatives, on poden afegir-se a les mocions, no van dir-nos res.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El grup socialista va deixar la moció sobre la taula per cercar el consens amb la federació, un cop incorporades les propostes d'ICV i ERC. CiU ha reiterat que presentarà la seva moció de suport al Tercer Sector social en el proper ple municipal.