Declaren culpable un dels imputats per pintades a la seu del PP, però recorre la sentència


Temes relacionats

El judici dels acusats de fer pintades a la seu del PP, vist per a sentència (24/oct/07)

Prop d'un centenar de persones es manifesten en suport dels 'imPPutats' per les pintades contra la guerra (24/oct/05)

El col·lectiu 'Impputats' convoca una manifestació de suport als processats per les pintades a la seu del PP (21/oct/05)

El col·lectiu 'Impputats' convoca una manifestació de suport als processats per fer pintades contra la guerra (19/oct/05)


  • Comparteix:

Un dels cinc imputats per les pintades a la seu del PP contra la invasió de l'Iraq ha estat condemnat a pagar una multa de 1.080 euros. La sentència ja ha estat recorreguda al mateix jutjat de Terrassa. La sanció es podria incrementar fins els 1.400 euros si l'acusació demostra que van pagar alguna reparació per les pintades.

El portaveu del col·lectiu 'imPPutats', Kevin Fisher, ha explicat que el jove declarat culpable ja ha presentat un recurs.

Kevin Fisher

El recurs posa en dubte les proves de l'acusació, que es basen només en la declaració policial.


La sentència ha absolt els altres quatre acusats i preveu un possible augment de la sanció fins a 1.400 euros si el PP pot demostrar que va pagar de la seva butxaca alguna reparació.

Els joves ja han explicat que les despeses van anar a càrrec de l'Ajuntament i no entenen la posició dels populars. Fisher ha explicat que qui s'hauria de jutjar és el PP per la invasió de l'Iraq i ha dit que ja no és moment de fer cap tipus de campanya pública.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.