La Generalitat demana que Sant Cugat tingui partit judicial propi


  • Comparteix:

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder

La Generalitat ha acordat demanar al govern central la creació d'un partit judicial a Sant Cugat. Segons l'alcalde Lluís Recoder, l'obtenció d'un jutjat de primera instància és un compromís personal que ell mateix es va encarregar de demanar a l'inici de la legislatura.

El consell executiu de la Generalitat traslladarà al govern de Madrid la sol·licitud d'un partit judicial per Sant Cugat. Aquesta proposta forma part d'un pla de millora de la Justícia a Catalunya amb l'objectiu d'apropar l'administració de justícia al ciutadà. Recordem que Sant Cugat depèn fins ara del partit judicial de Rubí.

Lluís Recoder va assumir, a l'inici d'aquesta legislatura, el compromís de treballar per obtenir per la ciutat un Registre de la Propietat i un jutjat de primera instància. Segons Recoder el Registre és ja una realitat i aquest acord fa un pas endavant per l'obtenció del jutjat.

Lluís Recoder

El jutjat a l'inici de la legislatura vaig rebre el compromís de la consellera d'Interior que la Generalitat proposaria al govern de l'Estat la creació d'un jutjat a Sant Cugat. Ara, celebro que això vagi endavant i el compte enrere per tenir el jutjat sigui una realitat.


Segons la conselleria d'Interior, la partida s'hauria d'incloure en la Llei d'Acompanyament dels Pressupostos Generals de l'Estat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.