Recoder lamenta que Madrid vulgui ignorar la posició del Parlament contra el traçat del TGV a Barcelona


  • Comparteix:

L'alcalde critica que el govern espanyol hagi anunciat que ignorarà la votació del Parlament català contra el traçat del TGV a Barcelona. En declaracions al programa 'El món de Rac1', Lluís Recoder ha qualificat de 'nefasta per al país' l'opció impulsada des del Ministeri de Foment i ha reiterat la seva aposta pel corredor vallesà.

El grup parlamentari d'ERC ha trencat aquest dijous la unitat del tripartit i ha decantat la balança a favor de la moció de CiU, que demanava una moratòria en l'execució de les obres. La votació d'aquest dijous a la cambra catalana reprodueix l'episodi que ja es va viure a l'Ajuntament de Barcelona, però en aquell cas els republicans estaven a les files de l'oposició.

En una entrevista al programa 'El món a Rac1', l'alcalde, Lluís Recoder, ha celebrat el posicionament del Parlament. Recoder ha lamentat, però, que el govern de l'Estat ja hagi anunciat que ignorarà el pronunciament de la cambra catalana.

Lluís Recoder

Aplaudeixo el posicionament del Parlament davant d'una opció il·lògica pel país. Però lamento la postura del govern de l'Estat.


Recoder continua defensant el traçat vallesà del TGV, amb una parada a la nostra comarca que es podria construir a la nostra ciutat. L'alcalde creu que aquesta és una opció més 'raonable' per al conjunt de l'àrea metropolitana que el recorregut pel centre de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.