La santcugatenca Ana María Torrijos, número 26 a les llistes del PP


  • Comparteix:

La santcugatenca Ana María Torrijos serà el número 26 de les llistes del PP per Barcelona a les properes eleccions espanyoles. Torrijos, que té una llarga trajectòria al PP, afronta la campanya electoral amb l'objectiu de fer arribar el missatge dels populars a tots els santcugatencs.

Les llistes de les eleccions generals del PP a Barcelona comptaran al número 26 amb la santcugatenca Ana María Torrijos. La popular afronta aquesta responsabilitat com un repte.

Ana María Torrijos

Tinc il·lusió per col·laborar amb el partit i aconseguir la Moncloa i servir el ciutadà. Crec que és un repte.


En l'àmbit de Sant Cugat, Torrijos coordinarà la campanya electoral del partit a Sant Cugat per 'fer calar' entre els santcugatencs el missatge dels populars. Torrijos explica a Cugat.cat quina direcció seguirà la campanya a la nostra ciutat.

Ana María Torrijos

Vull contactar amb el ciutadà per saber quins temes els interessen més. Farem actes per portar figures de rellevància del partit.


Ana María Torrijos va entrar en el món de la política a través del Partit Liberal abans de la seva fusió amb el PP. De la mà de Alejo Vidal Quadras va ocupar diversos càrrecs de responsabilitat dins el partit. També ha col·laborat amb moviments ciutadans com Professors pel bilingüisme, el Foro de Ermua i la plataforma Basta Ya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.