ERC insta l'equip de govern a acabar el Pla de Mobilitat


  • Comparteix:

ERC reclama a l'equip de govern més celeritat en l'elaboració del Pla de Mobilitat i posa en dubte que el document estigui enllestit en la data prevista. Els republicans asseguren que aquest estudi és una de les prioritats bàsiques pel futur de Sant Cugat, ja que ha d'aportar solucions a la posada en funcionament d'equipaments com Esade i el centre Ikea.

ERC considera que el Pla de Mobilitat hauria de ser una realitat abans d'aquest estiu per reorganitzar el transport públic de tota la ciutat. Segons el portaveu dels republicans, Raül Grangé, el transport urbà de Sant Cugat no dóna resposta a les necessitats de mobilitat de la ciutadania. Per a ERC, altres prioritats en aquesta matèria són la promoció dels carrils bici i la instauració del 'bicing'.

Són paraules de Raül Grangé al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Raül Grangé

El Pla de Mobilitat s'hauria d'entregar abans de l'estiu. La ciutat va creixent i s'ha de donar resposta a Esade i Ikea.


Una altra de les apostes d'ERC és fer una normativa de paisatge urbà per evitar la densificació i donar uniformitat a l'estètica de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.