Felip Puig enceta avui el cicle de conferències de la JNC


  • Comparteix:

La JNC inicia aquest divendres un cicle de xerrades amb personalitats de diferents àmbits de la societat catalana. El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, obrirà la ronda de trobades que seran mensuals i volen ser un espai de reflexió al voltant de la situació política i social de Catalunya.

Les joventuts de CDC de Sant Cugat obren aquest divendres un cicle de xerrades mensuals per on desfilaran diverses personalitats de la societat catalana. La seu de la JNC local serà un focus de debat al voltant de la situació política i social del país.

El president de la JNC de Sant Cugat, Àlex Calmó, espera que el cicle permeti reflexionar al voltant de la situació del país des de diferents àmbits.

Àlex Calmó

Vindrà gent de diferents àmbits per obrir un espai de reflexió. Va destinat a joves de Sant Cugat que vulguin conèixer la situació política actual.


Les trobades tindran lloc al local de la formació al carrer de Plana de l'Hospital i són obertes a tothom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.