La penjada de cartells inicia aquesta mitjanit la campanya electoral


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El compte enrere per a les eleccions al Parlament espanyol comença aquesta mitjanit amb la clàssica enganxada de cartells pels carrers de la ciutat. El PSC serà la primera formació a penjar el primer cartell a dos quarts d'onze de la nit davant la seu municipal. 15 minuts més tard ICV-EUiA, inaugurarà la campanya davant la seu local. El PP ho farà a les onze davant la seva seu. A dos quarts de dotze serà el torn d'ERC, que farà l'acte a la plaça Lluís Millet. . Finalment, CiU penjarà el primer cartell a la mitjanit a la plaça d'Octavià.

El PSC serà la primera formació a donar el tret de sortida simbòlicament a la campanya a dos quarts d'onze de la nit davant la seu municipal, al costat del Celler Coperatiu.

Mitjà hora més tard, el PP enganxarà el primer cartell davant la seva seu, a la Rambla Ribatallada.

A dos quarts de dotze, ERC començarà la campanya penjant el primer cartell al pirulí de la plaça Lluís Millet, com és tradicional.

Quinze minuts més tard, ICV-EUiA inaugurarà la campanya electoral amb la penjada del primer cartell a la seu municipal, al carrer Santiago Rusiñol.

Finalment, CiU enganxarà el primer cartell a la plaça d'Octavià.

Els portaveus o presidents de les formacions locals atendran els mitjans i donaran per iniciada la campanya electoral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.