El PSC culpa l'Ajuntament de la paràlisi de la rehabiltació del Celler Coperatiu


Temes relacionats

Sant Cugat reclama al govern espanyol que executi les obres del Celler Cooperatiu (20/feb/08)


  • Comparteix:

El PSC assegura que el Govern espanyol està pendent de rebre un nou projecte de rehabilitació del Celler Coperatiu de l'Ajuntament per poder adjudicar i començar les obres. Així ho ha assegurat la diputada socialista i número 6 a les llistes per Barcelona, Montserrat Colldeforns, que ha sol·licitat a Madrid les causes que han aturat la rehabilitació de l'espai. A més, Colldeforns ha destacat que en el pressupost de l'Estat del 2008 hi ha una dotació prevista pel projecte que 's'ha d'aprofitar'.

La diputada socialista Monserrat Colldeforns va enviar l'any passat una pregunta a l'oficina de relacions amb les Corts, que depèn de la Vicepresidència, per saber perquè el projecte del Celler Coperatiu està aturat.

La resposta que ha obtingut, amb data del 30 d'octubre del 2007, és que el Ministeri de la Vivenda està pendent de rebre un nou projecte del consistori que regeixi les obres de rehabilitació del Celler Coperatiu. Un projecte que el ministeri assegura que no ha rebut, malgrat els requeriments de Madrid, l'últim amb data del 9 de març del 2006.

Escoltem la diputada socialista i número 6 a les llistes per Barcelona, Montserrat Colldeforns.

Montserrat Colldeforns

Està pendent que l'Ajuntament envii un nou projecte que regeixi l'execució de les obres.


L'empresa a la qual se li havia adjudicat l'obra de rehabilitació del Celler Coperatiu va fer fallida, fet que va provocar que se li rescindís el contracte i es comencés el procés de nou.

El portaveu socialista, Salvador Gausa, considera que l'Ajuntament 'no ha fet els deures'.

Salvador Gausa

Tenim una resposta del ministeri que especifica que l'Ajuntament no ha fet els deures.


El PSC ha considerat la possibilitat de que l'Ajuntament hagi enviat el projecte després del 30 d'octubre del 2007. En cas que fos així, el PSC ha demanat que se n'informi als regidors i al plenari municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.