El govern de Valldoreix aprova els pressupostos pel 2008 per unanimitat


  • Comparteix:

La junta de veïns de Valldoreix ha aprovat per unanimitat aquest dijous el pressupost pel 2008. El pressupost augmenta els recursos destinats a les àrees al 'servei de les persones' i al 'servei de la ciutat', i disminueix la xifra de costos interns. Les previsions per aquest 2008 inclouen una pujada salarial llargament demanada pels treballadors de l'EMD de més del 18%, el projecte d'una pista d''skateboard' i la nova escola bressol.

El pressupost de Valldoreix pel 2008 suma més de 14 milions d'euros, dels quals un 40% està destinat al manteniment i millora de la ciutat. Entre els recursos que gestiona l'EMD, la inversió de la nova escola bressol s'endú gairebé un 16%, mentre que hi ha un 6% dedicat a cultura i esports, un 10% a despeses de personal i un 6% per funcionament intern.

Entre els ingressos destaquen els 600.000 euros més d'impostos per la construcció i les taxes de les escoles bressol, les llicències d'obra i les contribucions especials que sumen gairebé 1 milió i mig d'euros. Entre l'Ajuntament, la Generalitat i la Diputació aporten més de 5 milions a l'EMD. L'ingrés del pla especial de reforma del PEMU del barri de les Bobines suma gairebé tres milions d'euros.

Pel que fa les despeses, destaquen els 2 milions i mig d'euros de personal, que inclou una nova valoració dels llocs de treball dels treballadors i càrrecs de l'EMD.

El vocal de Serveis Interns, Joan Gaya, destaca la inversió en 'serveis de les persones' i 'servei de la ciutat', mentre que els costos interns han disminuït.

Joan Gaya

És interessant veure com aquest any dediquem més en serveis a la ciutat i a les persones.


El vocal d'Economia de l'EMD, Eduard Delgado, de CiU, ha destacat que han volgut ser prudents a l'hora de fer aquest pressupost.

Eduard Delgado

Hem sigut sumament prudents degut a come stà canviant la situació econòmica del país.


La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha destacat que aquest pressupost centra 'les bases estratègiques pel futur de Valldoreix' i que 'ara toca donar-li compliment'.

Montserrat Turu

El pressupost senta les bases estartègiques del futur de Valldoreix.


Montserrat Turu també ha volgut destacar que la capacitat d'endeutament de l'EMD segueix sent 'molt alta'. El pressupost s'ha aprovat per unanimitat aquest dijous al vespre en una sessió extraordinària de la junta de veïns a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.